Tabara Tinerilor Antreprenori

Organizaţia de Tineret a Partidului Miscarea Populară s-a reunit în şedinţă naţională în perioada 28-30 octombrie la Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Ca urmare a lansării Clubului Antreprenorilor Populari la evenimentul de prezentare a candidaţilor tineri la Camera Deputaţilor, la Vatra Dornei a avut loc Tabăra Tinerilor Antreprenori, unde participanţii au discutat despre implicaţiile politicului în economie, despre provocările cu care se confruntă micii intreprinzători şi despre măsurile fiscale necesare antreprenorilor români la început de drum.

Alături de noi a fost doamna Gabriela Dobrotă, unul din puţinii manageri de criză din România, singura femeie manager care a reuşit într-un domeniu în care cei mai mulţi dintre angajaţi sunt bărbaţi, şi anume industria grea.

Cu această ocazie a avut loc şi şedinţa Colegiului National al OT PMP, ultima din acest an şi înainte de începerea campaniei electorale, în care am discutat despre strategia de promovare a candidaţilor tineri de pe listele PMP pentru alegerea Camerei Deputaţilor.

Launch Project You already liked this!

Details

  • Categories: Illustration