Lansarea candidatilor tineri

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară (OTPMP)a desfășurat un eveniment inedit la Palatul Parlamentului pentru lansarea candidaților sub 35 de ani, pe listele pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului din 11 decembrie a.c.

 

La eveniment au participat președinții executivi, Valeriu Steriu și Eugen Tomac, prim-vicepreședintele partidului, Cristian Diaconescu,  precum si secretarul general Dorel Constantin Onaca, fiecare și-au aratat susținerea necondiționată pentru tinerii populari, veniți cu entuziasm în număr foarte mare la acest eveniment.

 

Evenimentul a fost moderat de secretarul general al OTPMP, Teodora Desagă, alături de președintele tineretului PMP, Gabriel Popa, fiind prezentați candidații, propunerea legislativă privind reducerea cotei TVA la 9% pentru serviciile de fitness, nutriție și sport calificat, dar și un proiect special de susținere a inițiativelor de afaceri: Clubul Antreprenorilor Populari.

 

Partidul Mișcarea Populară și-a propus o promovare fără precedent pe scenapolitică din România, a tinerilor bine pregătiți, implicați în dezvoltarea comunităților locale din care fac parte. 20% dintre nominalizații de pe listele PMP pentru alegerile parlamentare au sub 35 de ani.

Launch Project You already liked this!

Details

  • Categories: Illustration