Liviu Cristian Mircu

 • Cine este tanarul candidat de pe listele PMP la Caras-Severin?
Numele meu este Mircu Liviu Cristian, am 31 de ani si sunt absolvent al  Facultatii de Agricultura din Timisoara, sectia ingineria si protectia mediului. (more…)

Bogdan Dumitrache

1.Cine este candidatul tanar de la PMP Ialomita? Numele meu este Bogdan Dumitrache, nascut in Slobozia, de profesie sunt asistent medical. (more…)

Marian Costea

 1. Cine este candidatul tanar de la PMP Timis?
Marian Costea ma numesc, am terminat Facultatea de Silvicultura si Horticultura, scoala federala de antrenori licenta C UEFA, masterul in Management si actualmente urmez doctoratul in Horticultura. (more…)

Andreea Diana Palei

1.Cine este candidatul tanar de pe lista PMP Botosani? Numele meu este Andreea Diana Pălei, sunt absolventa a facultatii de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si masterand la Administratie Publica in cadrul aceleiasi universitati. (more…)

Raul Buda

 1. Cine este candidatul tanar de pe lista PMP Maramures?
Ma numesc Buda Raul, am 29 de ani si locuiesc in Baia Mare. Am absolvit Facultatea de Constructii la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca (more…)

Sorin Ionut Popescu

 1. Cine este candidatul tânăr de pe lista PMP Argeş?
Numele meu este Sorin Popescu, sunt absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii din Hull, Marea Britanie. Am avut privilegiul de a dobândi o experienţă solidă în (more…)

Andreea Ursachi

 1. Cine este candidatul tânăr de pe lista PMP Galati?
Numele meu este Ursachi Andreea, am 23 de ani, am absolvit Liceul cu Program Sportiv Galati, iar in prezent sunt studenta la Universitatea Danubius din Galati (more…)

Sebastian Fordea

1.Cine este candidatul tanar de pe listele PMP Vaslui? Numele meu este Sebastian-Gabriel Fordea , am 31 ani şi sunt absolvent al Facultăţii Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, (more…)

Paul Lucian Hariton

 1. Cine este unul dintre tinerii candidate de pe lista PMP Alba?
Sunt Hariton Paul – Lucian si reprezint zona Teiuş – Aiud – Ocna Mureş la alegerile parlamentare. (more…)

Daniel Dragomir

 1. Cine este candidatul tanar de pe listele PMP Dambovita?
Numele meu este Dragomir Daniel Petre, am absolvit Facultatea de Stiinte Umaniste, specializarea Istorie-Geografie (more…)

Eduard Circiuleanu

 1. Cine este unul dintre candidatii tineri de pe lista PMP Bacau? 
Mă numesc Cîrciuleanu Dimitrie Eduard, am 30 de ani și sunt economist. (more…)

George Antohe

 1. Cine este unul dintre candidatii tineri de pe lista PMP Brasov?
Sunt Antohe-Marica George- Adrian, absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica, specializarea Autovehicule Rutiere, din cadrul Universității Transilvania din Brasov si imi desfasor activitatea de inginer in cadrul unei societati de transporturi. In cadrul partidului detin functia de Presedinte al OT PMP Brasov, iar la nivel national sunt Vicepresedinte - Departamentul pentru Relaţia cu Mediul de Afaceri şi IMM-uri si tineri întreprinzători. (more…)

Lucian Panta

 1. Cine este unul dintre candidatii tineri de pe lista PMP Alba?
Numele meu este Panţa Lucian Simion şi sunt fotograf profesionist. În anul 2008 am părăsit mediul civil şi m-am înrolat în armată (more…)

Alexandru Paraschiv

 1. Cine este candidatul tanar de pe lista PMP Sibiu?
Sunt Paraschiv Alexandru, am 31 ani, nascut, crescut si realizat profesional in Orasul Avrig. Sunt un tanar intreprinzator (more…)

Otilia Nicoleta Androne

1.Cine este candidatul tanar de pe lista  PMP Galaţi?

Numele meu este  Otilia-Nicoleta Androne, am 25 de ani, absolventă a Facultăţii de Management în Alimentaţie Publică şi Agroturism şi studentă în an terminal la Drept. (more…)

Anca Gatlan

 1. Cine este candidatul tanar de pe lista PMP Suceava? Numele meu este Anca Gâtlan, am 28 ani iar ca profesie sunt inginer în industria alimentară. Ca şi ocupaţie, sunt asistent universitar (more…)

Marius Lucian Lupu

 1. Cine este candidatul tânăr de pe lista PMP Iași?
Mă numesc Marius Lucian Lupu și sunt unul dintre oamenii care a ales să lupte pentru România în loc să aștepte ca altcineva să o facă, (more…)

Ramona Rus

1. Cine este candidatul tanar de pe lista PMP Arad? Numele meu este Ramona Rus, am 26 de ani si sunt absolventa a Facultatii de Management, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Din anul 2012 muncesc in domeniul privat, (more…)

Andrei Udristioiu

1.Cine este unul dintre candidatii tineri de pe lista PMP Gorj? Ma numesc Udristioiu Andrei Ionut in varsta de 26 de ani. Am absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, (more…)